Reisblog Webdy

Weekend Landal Waterparc Veluwemeer (Biddinghuizen)

Dit weekend wordt Andreas 40 jaar en we gaan samen met opa en oma's een weekendje weg naar Landal Waterparc Veluwemeer. Het waterparc ligt direct aan het Veluwemeer. Het bungalowpark heeft een jachthaven en ligt circa 7 kilometer van Harderwijk.


Vrijdag 8 november 2013
Oudewater - Biddinghuizen

We verzamelen om 12.30 uur bij ons thuis in Oudewater. De laatste spullen worden ingeladen en we rijden om ongeveer 13.00 uur weg. Het is ongeveer een uurtje rijden. Wij rijden via de A12, A28 naar het veluwemeer. Bij afrit 13 (Lelystad) verlaten we de snelweg en rijden de laatste kilometers binnendoor naar Landal Waterparc Veluwemeer. Bij aankomst kunnen we direct naar onze villa toe. We hebben villa 1041. Na het uitladen verkennen we alvast het park en kijken waar de parkwinkel en zwembad zijn. We drinken wat in het panoramarestaurant Zuid, Zoet, Zout en hierna wandelen we terug naar de villa. We koken vandaag zelf.
12 graden


Zaterdag 9 november 2013
Biddinghuizen - Harderwijk

Even naar de parkwinkel om lekkere broodjes voor het ontbijt te halen. Na het ontbijt rijden we naar Harderwijk. We maken een wandeling door het centrum, winkelen en drinken een lekker bakkie koffie in een café op het plein in het centrum van de stad. Wij blijven niet in de stad lunchen want we willen onze eigen lunch klaarmaken, namelijk een broodje paling. We rijden hiervoor naar Palingrokerij Klaassen. We kopen lekker veel paling en gaan terug naar de villa. Opa maakt de paling schoon (een heel werkje) maar het resultaat is heerlijk. In de middag is Lucas niet meer te houden en wil gaan zwemmen. Opa, Wendy en Lucas gaan zwemmen. Lucas vindt het geweldig. Er is een mooie glijbaan en we hebben geen kind aan Lucas. 's Avonds eten we gezellig in de villa.
14 graden


Zondag 10 november 2013
Biddinghuizen

Na het ontbijt gaan we met z'n allen naar het zwembad op het park. Opa en de oma's zien Ruben voor het eerst genieten van het water. Hij dobbert lekker in zijn zwemband in het water. Lucas geniet weer van de glijbaan. Hij is er niet vanaf te slaan. 's Middags doen we rustig aan en genieten in onze villa van alle luxe. We gaan 's avonds eten op het park in het restaurant Zuid, Zoet en Zout. Dat is zeker geen verkeerde keuze. We hebben heerlijk gegeten.
15 graden


Maandag 11 november 2013
Biddinghuizen - Oudewater

Vandaag is Andreas jarig. Hij is 40 jaar geworden. De ochtend begint met het uitpakken van de cadeautjes. Hierna gaan we voor de laatste keer broodjes halen voor het ontbijt. Na het ontbijt pakken we onze spullen in. Het weekend op Waterparc Veluwemeer zit er weer op. We rijden naar Hotel Leusden voor een bakkie koffie met een saucijzenbroodje (de verjaardag moet natuurlijk gevierd worden). Helaas zijn er geen saucijzenbroodjes dus blijft het bij een bakkie koffie. Hierna rijden we door naar huis. We vieren de rest van de dag nog de verjaardag van Andreas.
15 graden


Vakantiehuis Waterparc

foto vakantiehuis foto vakantiehuis foto vakantiehuis

8EL2 8-persoonsvilla (vrijstaand)

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse beek 1
8256 TB Biddinghuizen
0321-328455

Plattegrond Waterparc Veluwemeer

Informatie over villa 1041

Een ruime vrijstaande villa met een grote woonkamer (zit- en eethoek). In de woonkamer is een tv, dvd-speler, radio, gashaard aanwezig. Verder is er draadloos internet. De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een veranda. Op de begane grond bevinden zich verder een aparte toilet, een slaapkamer met tv, een badkamer, een sauna en een berging. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamer met elk 2 bedden, apart toilet, zonnebank, ruime badkamer met een bad en separate douche. Deze villa heeft veel ruimte. Zeker de moeite waard in vergelijking met andere bungalowparken.